Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Επίσκεψη Ηλία Βλαχογιάννη στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων


Τις ευχές του για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και διοικητικό προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων,  έδωσε ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, κατά την εκεί επίσκεψή του.







Εκτός των άλλων συζητήθηκαν οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις με την προκήρυξη των εθνικών εκλογών, αλλά και θέματα που απασχολούν το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, κάτι που ο κ. Βλαχογιάννης υπηρετώντας για χρόνια της ΕΛ.ΑΣ, διατελώντας και πρόεδρος του Συνδικαλιστικού Οργάνου, γνωρίζει πάρα πολύ καλά το τι θα πρέπει να γίνει για να λυθούν τα συσσωρευμένα προβλήματα του κλάδου.

Σε δηλώσεις του ο κ. Βλαχογιάννης ανέφερε:



«Με την ιδιότητα του Αναπληρωτή Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ επισκέφθηκα την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, να δώσω ευχές και κουράγιο στο προσωπικό, το οποίο πράγματι υπό αντίξοες συνθήκες επιτελεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο το έργο το οποίο του έχει αναθέσει η Ελληνική Πολιτεία και ο ελληνικός λαός.

Είμαι βέβαιος ότι μέσα από την κρίση οι αξίες πρέπει να επιβραβεύονται και θα επιβραβεύονται και αυτό το δείχνουν καθαρά οι πολίτες με την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην Ελληνική Αστυνομία. Εύχομαι σε όλο το προσωπικό και τις οικογένειες όλων καλή Ανάσταση, υγεία και ευτυχία».

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου