Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Συγκέντρωση ρουχισμού και των κλινοσκεπασμάτων για τους απόρους από την Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Τρικάλων


Μετά το πέρας της φιλανθρωπικής εκδήλωσης της Ευξείνου Λέσχης Τρικάλων, το περασμένο Σάββατο 31 Μαρτίου 2012, στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρικκαίων με τη συμμετοχή φορέων και συλλόγων της πόλης...







...όπου συγκεντρώθηκαν προσφορές για τους απόρους, ξεκίνησε και η  παράδοση αυτών στις φιλανθρωπικές οργανώσεις κι ενορίες που ανέλαβαν να τα προωθήσουν στον τελικό προορισμό τους.



Η παράδοση του ρουχισμού  και των κλινοσκεπασμάτων που συγκεντρώθηκε έγινε στην ενορία του Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων, της οποίας η παιδική χορωδία και η χορευτική ομάδα στήριξαν την εκδήλωση με την εμφάνιση τους.


Οι κυρίες της ενορίας έχουν εδώ και καιρό δημιουργήσει στο χώρο όπου βρίσκεται το εκκλησάκι του Οσίου Εφραίμ ένα υποδειγματικό κατάστημα Απόρων κι εξυπηρετούν όχι μόνον τους αναξιοπαθούντες της ενορία τους μα και όλης της πόλης.



Τα ρούχα που συγκεντρώνουν, τα πλένουν και τα σιδερώνουν οι ίδιες και τα τοποθετούν όμορφα στα ράφια και στις κρεμάστρες προσδίδοντας ευγένεια και σεβασμό στην αντιμετώπιση των αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας, οι οποίοι πρωτίστως δεν πρέπει να στερηθούν την αξιοπρέπεια τους.


Την παράδοση εκ μέρους ης Ευξείνου Λέσχης έκαμε η πρόεδρος του συλλόγου κ Λένα Σαββίδου, η Γραμματέας δ. Νόπη Παπαδοπούλου, ο Υπ. Δημοσίων σχέσεων κ. Ελευθέριος Σαββουλίδης και η έφορος υλικού δ. Έφη Οικονόμου.


ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ
& ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ 28
42100 ΤΡΙΚΑΛΑ
Τηλ & fax : 2431074588
www.efxeinostrikalon.gr

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου