Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Από ορεινά σε ορεινά ο Μιχάλης Ταμήλος!


Σε Μυρόφυλλο και Αρματωλικό βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ







Μετά τα ορεινά χωριά της Καλαμπάκας σειρά τη Δευτέρα είχε η περιοχή των πρώην Κοινοτήτων Νεράιδας και Μυροφύλλου για τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ και πρώην δήμαρχο Τρικκαίων Μιχάλη Ταμήλο ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή με την ευκαιρία των θρησκευτικών εκδηλώσεων για την εορτή του Αγίου Γεωργίου.


Πρώτος σταθμός της επίσκεψής του ήταν η ιστορική Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου στο Μυρόφυλλο όπου κάθε χρόνο τέτοια μέρα τελείται μεγάλη πανήγυρη.


Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ είχε την ευκαιρία να βρεθεί κοντά σε ανθρώπους ορεισίβιους και να συνομιλήσει μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τα κυριότερα να είναι το οδικό δίκτυο καθώς και η πρόσβασή τους σε υπηρεσίες υγείας.

Ο κ. Ταμήλος άκουσε με προσοχή τους κατοίκους τα αιτήματα των οποίων χαρακτήρισε αυτονόητα και καθόλα δίκαια και δεσμεύτηκε από τη νέα του θέση στο Κοινοβούλιο πως θα παλέψει για την επίτευξή τους.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του κ. Ταμήλου ήταν το Αρματωλικό το πανέμορφο αυτό χωριό σε υψόμετρο 840 μέτρων όπου παραβρέθηκε στο μεγάλο πανηγύρι που γίνεται στην πλατεία.

Εκεί συζήτησε με τους κατοίκους επισημαίνοντάς τους ότι πρώτη προτεραιότητα της ΝΔ αλλά και του ίδιου είναι η στήριξη της πρωτογενούς αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου