Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Δύο στα δυο για τις Παγκορασίδες του Ασκληπιού


Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους τα δύο τμήματα των Παγκορασίδων του Ασκληπιού. Υποδέχτηκαν στο Κλειστό τις Μπάρας την ομάδα της Ελασσόνας αποσπώντας νίκες με το ίδιο σκορ  






   Νίκη για Παγκορασίδες Ασκληπιός – Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας 3-0

Δεύτερη νίκη για τις Παγκορασίδες του Ασκληπιού. Σε παιχνίδι που έγινε στο Κλειστό της Μπάρας την Μ. Πέμπτη επιβλήθηκαν της ομάδας του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας με 3-0 σετ.

Από το 1ο σετ τα κορίτσια του Ασκληπιού έδειξαν ότι δεν ήταν διατεθειμένες να επιτρέψουν στην Ελασσόνα να διεκδικήσει κάτι από αυτό το παιχνίδι. Με την έναρξη ο Ασκληπιός προηγήθηκε με 7-2 και 14-8 παίρνοντας τελικά το σετ με 25-15.
Στο 2ο σετ η Ελασσόνα προηγήθηκε στην αρχή με 1-4. Μέχρι εκεί όμως, γιατί ο Ασκληπιός με ένα σερί 7-2 έκανε το 8-6, για αν πάρει τελικά το σετ με 25-19.

Στο 3ο σετ ο Ασκληπιός μπήκε μπροστά στο σκορ από την αρχή 6-3 με την Ελασσόνα να κάνει το 9-9 και το 9-13. Με αντεπίθεση ο Ασκληπιός αφού έκανε το 16-16 και 20-17 πήρε τελικά το σετ με 25-20.
Τα σετ (1ος ΣΠΑΚ) 1ο 25-15, 2ο 25-19, 3ο 25-20.
Έπαιξαν
Α.Σ. Ασκληπιός (Ιόβτσεβ Δ.) Κουκουτή Ι. Ντιρογιάννη Α. Προβίδα Κ. Μπλαντή Β. Γκουτζιούπα Ε. Λεπενιώτη Ν. Σακελλαρίου Κ. Κουκουτή Ο. Φαρμάκη Ε. Τόλλιου Ε.
Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας (Παναγιώτου Β.) Παναγιώτου Α. Παπαδοπούλου Ζ. Παπαδοπούλου Ο. Κόμη Ν. Γκαραβέλη Ν. Χαραλάμπου Α. Μηνά Β. Παπαϊωάνου Α. Κουτσιούκη Π. Μπελάη Κ.



Νίκη για Παγκορασίδες Β΄ Ασκληπιός – Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας  3-0


    Δεύτερη νίκη για τις Παγκορασίδες Β΄ του Ασκληπιού στο πρωτάθλημα που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα.
    Τα κορίτσια του Ασκληπιού παίζοντας πολύ καλό Volley για την ηλικία τους (μιλάμε για παιδιά Δημοτικού και Α΄ Γυμνασίου) κατάφεραν και πήραν την δεύτερη στη σειρά νίκη τους, νικώντας την ομάδα της Ελασσόνας με 3-0.

    Μόνο στο 1ο σετ  αντιμετώπισαν κάποιες δυσκολίες οι μικρές του Ασκληπιού το οποίο έληξε με 25-20. Στα υπόλοιπα δύο, σχετικά εύκολα όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα, η ομάδα του Ασκληπιού κατάφερε να αντιμετωπίσει επιτυχώς τα όποια προβλήματα προσπάθησε να βάλει η ομάδα της Ελασσόνας φτάνοντας έτσι στη νίκη με 3-0.
Τα σετ (1ος Ασκληπιός) 1ο 25-20, 2ο 25-15, 3ο 25-13.

Α.Σ. Ασκληπιός (Κυριαζή Μ.) Γεωργίου Σ. Μπουρλή Ι. Γεωργίου Μ. Παπαθεοδώρου Ε. Παιάνα Α. Θεοδώρου Ι. Κρύου Ε. Μουζιακάρη Μ. Καλούδα Γ. Τσώλα Μ. Ράδου Μ. Μπέλου Ε.
Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας (Μπούσια Χ.) Πουρίκα Α. Πίγκα Γ. Μαστροδήμου Μ. Τρυπαμπούκη Φ. Χατζούλη Ε. Λέκκα Β. Ζουρλαδάνη Η. Χασιώτη Δ. Σίμου Ρ. Νταμιραι Τ. Μπακρατσά Ν. Λναρη Σ.
   




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου