Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Χρυσάνθη η Πασοκτζού - ψαροντουφεκού...! Ψηφίστε την, αξίζει...!


Το τι έχουμε να δούμε ακόμα και να διαβάσουμε μέχρι τις εκλογές, δεν λέγεται...
Ξεθάβονται φωτογραφίες, πλάθονται μύθοι και ιστορίες για να γνωρίσουμε από κοντά τους πολιτικούς που θα μας εκπροσωπίσουν στη επόμενη βουλή...
(Βεβαίως, δεν λέμε, ο... πολιτικός λόγος των υποψηφίων έχει πάντα τον πρώτο λόγο...)






Ένα από τα καλύτερα "αποκλειστικά" πολιτικά - παραπολιτικά άρθρα που διαβάσαμε τελευταία, (εμείς τα καλά τα λέμε...) είναι αυτό που δημοσίευσε η καλή Τρικαλινή ιστοσελίδα trikalavoice.

Η Χρυσάνθη, πριν λίγα χρόνια μόλις έχει "βουτήξει" στα βαθιά και... διαβάστε την συνέχεια.



Φωτο clopy paste από το voice

Το άρθρο:

Η Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη δεν είναι μια… απλή ιστορία. Για να φτάσεις να γίνεις διευθύντρια σε ιδιωτική τράπεζα πρέπει να ‘χεις κότσια, να ξεπερνάς τους φόβους.

Και η Χρυσάνθη το ‘χει κάνει από χρόνια, καθώς… βουτάει στα βαθιά για ψαροντούφεκο… Η ζωή δεν είναι μόνο πολιτική. Είναι χαρά, είναι οικογένεια, είναι φίλοι. Και η Χρυσάνθη έχει καταφέρει στη ζωή της αυτό ακριβώς, να ‘χει δίπλα της ανθρώπους που την αγαπούν και τη στηρίζουν σε κάθε της κίνηση.

 Σ’ αυτό ποντάρει και σ’ αυτές τις εκλογές που έχουμε μπροστά μας, καθώς κατεβαίνει υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ. Στην αγάπη, στην ειλικρίνεια και στον αυθορμητισμό.

Έτσι πέτυχε και επαγγελματικά, έτσι και συνεχίζει. Κι τα καλοκαίρια παίρνει τις ανάσες της, ούσα εξαιρετική στο… ψαροντούφεκο!!!... Ναι, ναι, ναι… Βουτάει στα βαθιά και βγάζει ψαριές σαν αυτή στη διπλανή φωτό (με τον σύζυγό της Αντώνη), μόλις μερικά χρόνια πριν, στη Κίμωλο… Να δείτε που θα βγάλει και ανάλογη ψαριά με… ψήφους!!!..

.



Για το fatsimare


To σκλι του Μπουζαλή
Δημοσιο-κάφρος














Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου