Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Ο Παταβούκας διαψεύδει τα "γαλλικά" που του χρεώνουν υπάλληλοι της Γ.Γ.Α.


-  "Θα σας γ...σω όλους στη Γραμματεία, το Σύλλογο και τους υπαλλήλους. Θα έρθω εκεί και θα τα κάνω όλα λίμπα" φέρεται ότι είπε
-  Έκπληκτος για τα όσα του καταλογίζει ο σύλλογος υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ο Κώστας Παταβούκας. Διαβάστε τι τους απάντησε





Ως κατασκευασμένη χαρακτήρισε τη συνομιλία που περιγράφεται σε ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ο ειδικός γραμματέας διατροφής και άσκησης του υπουργείου Υγείας, Κώστας Παταβούκας, που δήλωσε έκπληκτος από τους ισχυρισμούς των υπαλλήλων.

Οι υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σε επίσημη ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι ο Κώστας Παταβούκας εξύβρισε τη Διευθύντρια Οικονομικού της ΓΓΑ και απαιτούν τη δημόσια συγγνώμη του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Αφορμή για το συμβάν, όπως αναφέρουν, ήταν η μετακόμιση του γραφείου του Κώστα Παταβούκα από τα κτίρια της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο ΟΑΚΑ.


Ο ειδικός γραμματέας διατροφής και άσκησης του Υπουργείου Υγείας ζήτησε να πάρει μαζί του όλο τον εξοπλισμό του γραφείου και η άρνηση της Διευθύντριας Οικονομικού τον εξόργισε. "Θα σας γ...σω όλους στη Γραμματεία, το Σύλλογο και τους υπαλλήλους. Θα έρθω εκεί και θα τα κάνω όλα λίμπα, θα με δεις και από την καλή και από την ανάποδη", φέρεται να είπε ο Κώστας Παταβούκας.


Η απάντηση Παταβούκα:
Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση του Δ.Σ. του συλλόγου των υπαλλήλων της Γ.Γ.Α. η οποία μέσα από ασύστολα ψεύδη και λάσπη καταφέρεται εναντίον μου. Θα ήθελα λοιπόν να αποκαταστήσω την αλήθεια σε όσα μου καταλογίζονται.
Δεν είναι στο χαρακτήρα και στο ήθος μου να συμπεριφέρομαι με τον τρόπο και τη φρασεολογία που αναφέρεται στην ανακοίνωση. Η αθλητική και πολιτική διαδρομή μου όλα αυτά τα χρόνια ακυρώνει όλες τις ψευδείς κατηγορίες που μου αποδίδονται.
Καταγγέλλω ως κατασκευασμένη τη συνομιλία που περιγράφεται από το Δ.Σ. του συλλόγου στην ανακοίνωσή του και επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου, επικαλούμενος μάλιστα και τρίτους οι οποίοι ήταν αυτήκοοι μάρτυρες της συνομιλίας.

Εκτιμώ βαθύτατα τους υπαλλήλους της Γ.Γ.Α. για τη δουλειά τους και το έργο τους, δε μπορώ να πω το ίδιο όμως για μερικούς από τους "εργατοπατέρες" της υπηρεσίας οι οποίοι ακόμα νομίζουν ότι η Δημόσια περιουσία είναι κτήμα τους .

Η μετακόμιση ήταν πολιτική επιλογή η οποία απάλλαξε τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Υγείας από ενοίκια 700.000 € πράγμα το οποίο δεν ισχύει για τη Γ.Γ.Α η οποία εξακολουθεί να πληρώνει 2.000.000 € περίπου κάθε χρόνο.

Τα έπιπλα τα οποία ζητήσαμε με τη μορφή σύμβασης παραχώρησης και με όποιους όρους ήθελε η Γ.Γ.Α. δεν αφορούσαν στο γραφείο του Ειδικού Γραμματέα αλλά στο γραφείο του Υφυπουργού Υγείας και του Διευθυντή του και μόνο αυτά. Τα σχετικά με πίνακες και γραφειακό εξοπλισμό είναι ανυπόστατα.

Μεγάλα λόγια για τις επιτυχίες του Αθλητισμού καλό είναι να τα επικαλούνται αυτοί που πραγματικά ιδρώνουν και συνεισφέρουν και όχι οι γραφειοκράτες συνδικαλιστές.
Όσο για το έργο που έχει γίνει από την Ειδική Γραμματεία ας έκαναν απλώς τον κόπο να ρωτήσουν τους πρώην συναδέλφους τους οι οποίοι με μεγάλη προσπάθεια και σε αντίξοες συνθήκες κατάφεραν να δώσουν πνοή σε τομείς αθλητικής πολιτικής που επί χρόνια στη Γ.Γ.Α. παρέμεναν υποβαθμισμένοι.

Δηλώνω ότι δεν έχω καμία πρόθεση να ξεκινήσω πόλεμο ανακοινώσεων με ανθρώπους που η λειτουργία τους εκφράζει την παθογένεια του Δημόσιου τομέα.  Αν η αγωνία τους να υπάρχουν περνάει μέσα από την κατασκευή εχθρών δε θα τους κάνω τη χάρη.

Πηγή:
Μαρίνα Κουτσούμπα - news247




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου