Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Οι Τρικαλινοί ανταποκρίνονται στο μήνυμα της ενεργοποίησης του κ. Γιώργου Οικονόμου


Το αυριανό πρόγραμμα επισκέψεων
Πιστός στο μήνυμα της «ενεργοποίησης» που ο ίδιος εξέπεμψε με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Γιώργος Οικονόμου συνεχίζει την επικοινωνία του με τους πολίτες του Νομού Τρικάλων. Μπροστά στον αγώνα της ενεργοποίησης μαζί με τους πολίτες.





Ο ίδιος, από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει την ψήφο του Τρικαλινού λαού, δήλωσε πως «σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή της ελληνικής ιστορίας υπάρχει ανάγκη ενεργοποίησης όλων για να μην κυριαρχήσει  της λογικής η  ισοπέδωση». Αυτή την ανάγκη κάνει πράξη και ο ίδιος επισκεπτόμενος τα χωριά του Νομού Τρικάλων, συναντώντας και συνομιλώντας με τους κατοίκους τους.


Χωρίς εύκολα συνθήματα. Χωρίς παρωπίδες. Χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις. Με ειλικρίνεια επιδιώκει και οι πολίτες ανταποκρίνονται δίνοντάς του τη δυνατότητα για μια ουσιαστική επαφή. Τους ακούει και τον ακούνε, γιατί και σ’ αυτές τις δύσκολες για την κοινωνία στιγμές είναι κοινός τόπος η αγωνία για το παρόν και το μέλλον.


Με τη συζήτηση, με τις καθαρές απόψεις, αλλά και με την κριτική διάθεση διαμορφώνονται σχέσεις εμπιστοσύνης. Σχέσεις ειλικρίνειας.

Ο κ. Οικονόμου δεν παραλείπει στις επισκέψεις του, να ευχαριστεί τους συμπολίτες για την υποδοχή τους. Για το γεγονός ότι, κόντρα στην ισοπέδωση και στη μοιρολατρία, ανταποκρίνονται στην πρόσκλησή του και αφιερώνουν λίγο έστω από το χρόνο τους για να τον ακούσουν. Για να συνομιλήσουν μαζί του. Κι αυτό είναι που δικαιώνει την απόφασή του να κατέλθει υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Τρικάλων.


ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ
ΗΜΕΡΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21-04-2012


ΠΡΩΙ:

ΘΕΟΤΟΚΟΣ 10:00
ΑΧΛΑΔΕΑ 10:30
ΚΕΡΑΣΟΥΛΑ 11:00
ΨΗΛΩΜΑ 11:30
ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑ 12:00
ΓΑΒΡΟΣ 12:45
ΣΚΕΠΑΡΙ 13:15
ΒΛΑΧΑΒΑ 13:45


ΑΠΟΓΕΥΜΑ:

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 18:00
ΞΗΡΟΚΑΜΠΟΣ 18:30
ΑΓΝΑΝΤΙΑ 19:15
ΣΤΑΓΙΑΔΕΣ 19:45
ΚΑΚΟΠΛΕΥΡΙ 20:15
ΟΞΥΝΕΙΑ 20:45
ΑΓΙΟΦΥΛΛΟ 21:30

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου