Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Παμπαίδες για final 4 - Με 2 νίκες ξεκίνησε το πρωτάθλημα για τους Παμπαίδες του Ασκληπιού


Τα παιδιά του Ασκληπιού με τις δυο αυτές νίκες προηγούνται πλέον στην βαθμολογία του ομίλου, σε μια προσπάθεια να επαναλάβουν την περσινή επιτυχία, όπου κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας, μπαίνοντας έτσι στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, στην Κατηγορία των Παμπαίδων.




   
Με 2 νίκες ξεκίνησε το πρωτάθλημα η ομάδα των Παμπαίδων του Ασκληπιού, στην πορεία για το final 4.




ΣΠΑ Καρδίτσας Β΄ – Ασκληπιός 0-2

    Στο 1ο κατά σειρά αγώνα παίζοντας με την Β΄ ομάδα της Καρδίτσας, οι Παμπαίδες του Ασκληπιού δεν συνάντησαν ιδιαίτερη δυσκολία και σε συνδυασμό με την προσήλωση στο παιχνίδι, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο.

    Με το ξεκίνημα του 1ου σετ η ομάδα της Καρδίτσας προηγήθηκε 4-1. Αυτό όμως δεν είχε συνέχεια μια και  ο Ασκληπιός που ήταν καταιγιστικός στη συνέχεια έκανε το 5-11 για να πάρει τελικά το σετ με 7-25.

    Στο 2ο σετ έπεσε ο ρυθμός από πλευράς Ασκληπιού χωρίς όμως να επιτρέψει σε κανένα σημείο στην ομάδα της Καρδίτσας να πιστέψει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι. Έτσι αφού προηγήθηκε 8-10 και 10-15 πήρε το σετ με 15-25 και τον αγώνα με 2-0 σετ.
Τα σετ (1ος ΣΠΑΚ Β΄) 1ο 7-25, 2ο 15-25.

Έπαιξαν ΣΠΑΚ Λοϊζος Α. Ξηρόφωτος, Τρέμμας Α. Μοιανός Δ. Κούτσικος Ι. Μαργιόλας Δ. Σταμούλης Ε. Σαλιαράκης Π. Χαρίσης Θ. Χάνης Χ. Αντωνίου Κ. Τσιάμπας Φ.
Α.Σ. Ασκληπιός (Γούλας Θ.) Κερασοβίτης Ν. Τσιρέπας Σ. Μακράκης Δ. Βήτας Σ. Βήτας Ι. Θάνος Μ. Ραπτοτάσιος Μ. Αναγνώστου Α.

ΣΠΑ Καρδίτσας  – Α.Σ. Ασκληπιός 1-2

    Στο 2ο παιχνίδι, οι Παμπαίδες του Ασκληπιού αντιμετώπισαν την 1η ομάδα του ΣΠΑΚ την οποία και νίκησαν με σκορ 1-2. Για άλλη μια φορά τα παιδιά του Ασκληπιού προσηλωμένα στο στόχο και παίζοντας κατά διαστήματα καλό volley κατάφεραν να πάρουν μία ακόμη νίκη.

    Από την αρχή ο Ασκληπιός έδειξε ότι είχε τη δύναμη και τη θέληση να πάρει αυτό το παιχνίδι και ξαφνιάζοντας τον αντίπαλο με την απόδοσή του ξεκίνησε το 1ο σετ με 1-7 και 6-12 και χωρίς να χαλαρώσει πήρε τελικά το σετ με 14-25.

Στο 2ο σετ είχαμε μια πραγματική μάχη με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν το πάνω χέρι. Ο ΣΠΑΚ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι και ο Ασκληπιός να μπορέσει να καθαρίσει την υπόθεση νίκη. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δούμε πολύ δυνατές φάσεις, εναλλαγές στο σκορ και τελικά πολύ ωραίο volley. Αρχικά είχαμε τις δυο ομάδες στο 4-4. Από το σημείο αυτό ο Ασκληπιός ξεφεύγει 2 πόντους 6-8 και 14-16 για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια η ομάδα της Καρδίτσας 22-22, καταφέρνοντας τελικά να πάρει το σετ με 26-24 κάνοντας το 1-1.

Στο 3ο σετ ο Ασκληπιός δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα της Καρδίτσας και αφού έκανε το 6-11 πήρε τελικά το σετ με 9-15 κάνοντας έτσι το 1-2 σετ.
Τα σετ (1ος ΣΠΑΚ) 1ο 14-25, 2ο 26-24, 3ο 9-15.

Έπαιξαν ΣΠΑ Καρδίτσας (Θεοδωρίδης Σ.) Ζιαζιόπουλος Π. Τσιάκανος Κ. Παπακώστας Σ. Καρράς Θ. Βασιλάκος Χ. Μαλλιώρας Α. . Αντωνίου Π. Παπδόπουλος Σ. Φύκας Π. 
Α.Σ. Ασκληπιός (Γούλας Θ.) Κερασοβίτης Ν. Τσιρέπας Σ. Μακράκης Δ. Βήτας Σ. Βήτας Ι. Θάνος Μ. Ραπτοτάσιος Μ. Αναγνώστου Αρ. Παυλίδης Α.
 


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου