Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

“Let’s Do It Greece” και στα Τρίκαλα - Καθαρίστηκε ο Αη Λιάς


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29/4/12 το κάλεσμα του Δήμου Τρικκαίων για τον καθαρισμό του λόφου του Προφήτη Ηλία και του Ζωολογικού Κήπου, συμμετέχοντας στην καμπάνια του “Let’s Do It Greece” μαζί με άλλους 280 φορείς, δήμους και περιβαλλοντικές οργανώσεις της χώρας.





Όλοι οι φορείς και οι εθελοντές συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής στον Προφήτη Ηλία  και καθαρίστηκαν μονοπάτια και μεγάλοι κοινόχρηστοι χώροι από μπάζα και σκουπίδια, ενώ τα συνεργεία της Γεωπονικής Υπηρεσίας του Δήμου Τρικκαίων έκοψε ξεραμένα κλαριά από δένδρα.

Υπήρξε αθρόα συμμετοχή εθελοντών όπου συμμετείχαν: Η ΣΜΥ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Τρικάλων, η Ένωση Αποστράτων, οι ΤΥΡΑΣ και ΟΛΥΜΠΟΣ με συμμετοχή τουλάχιστον 180 ατόμων, το Τμήμα Περιβαλλοντικών Θεμάτων Πολεοδομίας, η Γεωπονική Υπηρεσία, η Πολιτική Προστασία, το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου και η εθελοντική ομάδα Μεγάλου Κεφαλοβρύσου και ο Σύλλογος Πάλης.



Στον καθαρισμό πήραν μέρος και ο πρόεδρος του Δ.Σ. Θανάσης Βαβύλης, οι Αντιδήμαρχοι Θόδωρος Σπανός, Απόστολος Κολότσιος, Βασίλης Τσιάνας και ο Γ.Γ. του Δήμου Γιάννης Καριώτης, καθώς και πολλοί υπάλληλοι του Δήμου.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας, ευχαριστώντας όλους τους συμμετέχοντες ανέφερε ότι «η καμπάνια του «Let’s Do It Greece” είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε από την Εσθονία με στόχο την συμμετοχή των πολιτών. Η μεγάλη παρουσία των συμπολιτών μας στην προσπάθεια μας είναι συγκινητική ενώ συμμετοχή των φορέων και εθελοντών μας ενθαρρύνει να την επαναλάβουμε και αλλού».

Να σημειώσουμε πως όλα τα αναψυκτικά, καφέδες, νερά, χυμούς και σάντουιτς που προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους ήταν προσφορά των Αφων ΣΑΡΑΝΤΗ, ενώ οι τυρόπιτες από το κατάστημα Χασιώτη.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου