Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Yποψήφιος με την Δράση στα Τρίκαλα ο Γιώργος Τσιτσούλας


Φίλοι και φίλες,
Ο δικομματισμός και η επαναλαμβανόμενη αντιπολίτευση με λαϊκίστικους όρους, δείχνουν χρόνια τώρα τα αποτελέσματά τους όχι μόνο σε εθνικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο.








Μικρά και μεγάλα συμφέροντα, συντεχνίες, ρουσφέτια, και πολιτικές που βασίστηκαν στην αδιαφάνεια και την παρανομία, είναι μερικές από τις αιτίες της κρίσης που βιώνουμε όλοι καθημερινά.

Στις εκλογές που έρχονται και που σηματοδοτούν μία κρίσιμη καμπή για την πορεία της χώρας, εν μέσω ύφεσης, κρίνονται, όχι μόνον οι υπάρχοντες πολιτικοί που πρέπει να λογοδοτήσουν για τις αποφάσεις τους, αλλά και αυτοί που θα προκύψουν μετά τις εκλογές και θα εφαρμόσουν τις σωστές πολιτικές.

Αυτές οι πολιτικές, θα πρέπει να είναι σοβαρές, αποδοτικές και οπωσδήποτε μακριά από το συντεχνιακό πολιτικό μοντέλο της μεταπολίτευσης.

Ονομάζομαι Γιώργος Τσιτσούλας και αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με την Δράση, γιατί θεωρώ ότι είναι ο μοναδικός πολιτικός σχηματισμός που συσπειρώνει ανθρώπους και ιδέες γύρω από αυτές τις αναγκαίες πολιτικές.

Πιστεύω ότι ο πολίτης έχει δικαίωμα να ενημερώνεται για τις πραγματικές συνθήκες της παρούσας ύφεσης, αλλά και τις πολιτικές που μπορούν να αποτελέσουν διέξοδο από αυτή.


Κατά τη γνώμη μου οι καιροί είναι κατάλληλοι, να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας και να εργαστούμε ο καθένας στον χώρο του και με ότι μέσο διαθέτει, προκειμένου να επισπεύσουμε την ανάπτυξη όχι μόνον της οικονομίας αλλά και της κοινωνικής συνοχής που συνεχώς απειλείται.
Τα «εύκολα λόγια» που χρησιμοποιούν οι υποψήφιοι των παραδοσιακών κομμάτων, είναι παραπλανητικά και εστιάζουν μονάχα στις δημόσιες σχέσεις και όχι στην ουσία της πολιτικής.

Θεωρώ ότι η κοινή λογική που εφαρμόζει ο καθένας μας στην καθημερινότητά του προκειμένου να αντιμετωπίσει τα διάφορα προβλήματα, μπορεί να εφαρμοστεί και στην πολιτική, ώστε ολόκληρη η κοινωνία μας να ανταπεξέλθει συλλογικά στις παρούσες προκλήσεις.

Περισσότερη ενημέρωση για εμένα και τη Δράση;
Η Δράση, σε αντίθεση με τα παλιά κόμματα, δεν χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους. Στηρίζεται αποκλειστικά στις εισφορές των φίλων της.
Τα μέσα που διαθέτει η Δράση για να επικοινωνήσει με τους πολίτες είναι κυρίως το διαδίκτυο.
Μπορείτε να πληροφορηθείτε για την Δράση, τις προτάσεις και τις θέσεις της μέσα από την ιστοσελίδα  www.drassi.gr, τα κοινωνικά δίκτυα Twitter (drassi) και facebook (Δράση).
 
Θα είμαι λοιπόν υποψήφιος με την Δράση στις προσεχείς εκλογές στον νομό Τρικάλων και ζητώ να με στηρίξετε!

Ζητώ επίσης από εσάς που δεν ψηφίζετε στην εκλογική μου περιφέρεια να στηρίξετε τους υποψηφίους της Δράσης στην περιοχή σας.

Τέλος θα σας ζητήσω να διαδώσετε το μήνυμα της Δράσης σε φίλους και γνωστούς σας.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας,

Γιώργος Τσιτσούλας
Χημικός & Βιολόγος
Διευθ. Πωλήσεων Β. Ελλάδας
Ecolab Food & Beverage


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου