Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Δίπλα στους ασφαλισμένους και στα προβλήματά τους ο Γιώργος Οικονόμου


Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε χθες το ΙΚΑ Τρικάλων και τη Νομαρχιακή Μονάδα του ΕΟΠΥΥ







Το ΙΚΑ Τρικάλων και τη Νομαρχιακή Μονάδα του ΕΟΠΥΥ επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Οικονόμου. Γνώστης των προβλημάτων ο ίδιος, ως γιατρός που ζει και εργάζεται στα Τρίκαλα, είχε τη δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις με τα στελέχη, αλλά και να συζητήσει με τους ασφαλισμένους τους οποίους διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα τους.




Ο Διευθυντής του ΙΚΑ Τρικάλων κ. Βαγγέλης Γεωργολόπουλος δήλωσε πως «στα πλαίσια της επίσκεψης του υποψήφιου βουλευτή Γιώργου Οικονόμου κάναμε μια κουβέντα σχετικά με τα προβλήματα του ΙΚΑ και της κοινωνικής ασφάλισης.


Ο κ. Οικονόμου μας άκουσε με μεγάλη προσοχή και πιστεύουμε ότι θα δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον αφού εκλεγεί Βουλευτής για να προωθηθούν και να επιλυθούν τα προβλήματα που απασχολούν την υπηρεσία μας και γενικότερα τον κλάδο υγείας".
Ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε πως ενημερώθηκε για τα προβλήματα του ΙΚΑ  που το ταλανίζουν επί σειρά ετών και τελευταία ίσως και λίγο περισσότερο και δήλωσε ότι θα είναι αρωγός στην προσπάθεια για καλύτερες υπηρεσίες στους Τρικαλινούς ασφαλισμένους.


Αμέσως μετά ο κ. Οικονόμου επισκέφθηκε τον Διευθυντή της Νομαρχιακής Μονάδας Υγείας του ΕΟΠΥΥ κ. Βασίλη Μουργελά, ο οποίος αφού τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη υπογράμμισε τα εξής:


« Όπως ξέρετε ο ΕΟΠΥΥ είναι  ένας καινούριος θεσμός, ίσως και ο μεγαλύτερος θεσμός μετά την θεσμοθέτηση του ΕΣΥ. Βέβαια η οικονομική συγκυρία και το γρήγορο της  υλοποίησής του μας δημιουργούν ορισμένα προβλήματα και ελπίζουμε όταν ο κ. Οικονόμου εκλεγεί να μας βοηθήσει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, γιατί ανεξάρτητα αν κάποιος πιστεύει ή όχι στον ΕΟΠΥΥ ευθύνη μας είναι να υπηρετήσουμε  τους ασφαλισμένους και εμείς προσπαθούμε μέρα νύχτα να το κάνουμε. Ελπίζουμε στη βοήθεια πλέον των καινούριων Βουλευτών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Καλή επιτυχία και, μιας και είστε και συνάδελφος, εύχομαι να είστε λίγο παραπάνω ευαίσθητος από τους άλλους».

Ο  κ. Οικονόμου με τη σειρά του  τόνισε τα εξής:  « Ήρθα σήμερα να ενημερωθώ από τον κ. Μουργελά , τον άξιο Διευθυντή του ΕΟΠΥΥ στα Τρίκαλα , ο οποίος με ενημέρωσε για πολλά πράγματα, για τα περισσότερα από τα οποία ήμουν ήδη γνώστης. Του το υποσχέθηκα και υπόσχομαι και στον κόσμο των Τρικάλων, ότι θα είμαι δίπλα σε όλους τους παρόχους υγείας και στους ασφαλισμένους».

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου