Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Στην τελική ευθεία ο Ηλίας Βλαχογιάννης


Την καθημερινή του επαφή με πολίτες και φορείς του Νομού Τρικάλων συνεχίζει καθημερινά ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.






Το πρωί ο κ. Βλαχογιάννης επισκέφθηκε το Δασαρχείο Τρικάλων και ακολούθως παρεχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΖΥΓΟΣ». Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας και την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, όπου συνομίλησε με τα μέλη των Ενώσεων για τα προβλήματα των Σωμάτων Ασφαλείας και κυρίως για τα όσα αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι αξιωματικοί του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας γενικότερα.

Επισκέφθηκε επίσης το Νοσοκομείο Τρικάλων για το οποίο από τη θέση του Νομάρχη πάλεψε για να κατασκευαστεί το νέο νοσοκομείο και διατέθηκαν 40 εκ. ευρώ. Ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν υπηρεσίες και προσωπικό και κυρίως διαπίστωσε την αγωνία του προσωπικού για το ενδεχόμενο να κλείσει το νοσοκομείο.



Τέλος ο κ. Βλαχογιάννης επισκέφθηκε τον Εμπορικό Σύλλογο με τα μέλη του οποίου είχε μια άριστη συνεργασία όλα τα προηγούμενα χρόνια και γνωρίζει αρκετά καλά τα προβλήματα των εμπόρων.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου