Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Χρήστος Λάππας: «Η επιτυχία του Γ. Οικονόμου στις εκλογές θα είναι μια σημαντική κατάκτηση για το Νομό μας»


Εκπροσωπεί το νέο  ήθος στην πολιτική και μπορεί να πάει τον τόπο μπροστά…









 «Πιστεύω ότι η επιτυχία του σε αυτές τις εκλογές θα είναι μια σημαντική κατάκτηση για το Νομό μας, για τα Τρίκαλα». Μ’ αυτά τα λόγια υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Χρήστος Λάππας τον υποψήφιο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Οικονόμου κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στο Δημαρχείο.

Δήμαρχος και μέλη της Δημοτικής Αρχής εξέφρασαν τη βαθιά τους εκτίμηση στο πρόσωπο του Γιώργου Οικονόμου, στις νέες ιδέες και στο νέο πολιτικό ήθος που εκπροσωπεί η υποψηφιότητά του.

Χαρακτηριστικά, ο Δήμαρχος κ. Λάππας δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκα σήμερα στο Δημαρχείο τον Γιώργο Οικονόμου με τον οποίο πέρα από τους πολιτικούς μας συνδέουν και άλλοι ιδιαίτεροι δεσμοί. Χαίρομαι γιατί σε αυτή τη δύσκολη πολιτική συγκυρία ο Γιώργος αποφάσισε και μπήκε στον αγώνα .

 Εκπροσωπεί το νέο ήθος στην πολιτική. Είναι ένας νέος άνθρωπος που φέρνει νέες ιδέες και νομίζω ότι μπορεί να πάει το Νομό Τρικάλων δύο, τρία  ή και περισσότερα βήματα μπροστά. Του εύχομαι να παραμείνει σεμνός και να διατηρήσει τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στον ορθολογισμό και στο συναίσθημα που τον χαρακτηρίζει.

Πιστεύω ότι η επιτυχία του σε αυτές τις εκλογές θα είναι μια σημαντική κατάκτηση για το Νομό μας, για τα Τρίκαλα».

Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. Αν ειναι σαν και εσενα αλλος ενας χοντρομαλακας πρασινορουφιανος σωθηκαμε ουστ κοπροσκυλα πρασινορουφιανοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή