Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Έδωσαν βροντερό παρών στην ομιλία Ταμήλου!


Αρκετά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και παλιούς και έμπειρους αυτοδιοικητικούς διακρίναμε στις πρώτες σειρές των καθισμάτων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων στη διάρκεια της χθεσινής κεντρικής προεκλογικής ομιλίας του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Ταμήλου οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθειά του.





 Εκτός των νυν δημάρχων Λαρισαίων και Καρδίτσας κ.κ. Κώστα Τζανακούλη και Κώστα Παπαλού ήταν και οι πρώην δήμαρχοι Τρικκαίων Κώστας Παπαστεργίου, Καλαμπάκας Βύρωνας Μπουτίνας, Χασίων Βασίλης Παπαευθυμίου και Κώστας Κωστούλας, Κλεινοβού Νίκος Ζαχαράκης, Κόζιακα Κίμων Αναστασόπουλος και Σωτήρης Χρισταντώνης, Εστιαιώτιδας Γιάννης Περιστέρης, Οιχαλίας Γιάννης Ζιώγκος.

Ακόμη το παρόν έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιώργος Θύμιος Ρεντζιάς, Γιώργος Τσίγκας, Ελένη Αργυροπούλου, Ντίνος Μπάρδας, Χρήστος Γακόπουλος αλλά και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Μουζακιάρης. Πρώην και νυν δημοτικοί σύμβουλοι όπως η Νίτσα Καταβούτα, Βασίλης Νάκης, Στέφανος Σακκάς, Χρήστος Τρικάλης, Αλέκος Πολυμερόπουλος, Ηλίας Παπανικολάου, Τάκης Παζαϊτης, Παναγιώτα Βράντζα.

Ο πρόεδρος και ο  αντιπρόεδρος της ΕΑΣΤ, Αχιλλέας Λιούτας και Κώστας Βράντζας, ενώ από τον επιχειρηματικό κόσμο παραβρέθηκαν ο Δημήτρης Σαράντης, ο Βασίλης Λιάγκας, ο Τάκης Παππάς, καθώς και ο επίτιμος πρόεδρος της ΦΑΤΑ (και επιστήθιος φίλος του Αντώνη Σαμαρά) Θανάσης Μουστάκας.




                    




                    

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου