Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Πολύ μεγάλη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση του Ηλία Βλαχογιάννη στην Πύλη

Ανεπανάληπτη και παρουσία πλήθος κόσμου η προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. και πρώην Νομάρχη κ. Ηλία Βλαχογιάννη, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακό κλίμα, μιας και ο κ. Βλαχογιάννης άνοιξε τον κύκλο των προεκλογικών του συγκεντρώσεων στο Νομό Τρικάλων από την ιδιαίτερη πατρίδα του το Δήμο Πύλης.





Αυτή η μεγάλη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση ήταν η μεγαλύτερη που έχει γίνει στην Πύλη από πολιτικό πρόσωπο και υποψήφιο βουλευτή. Αυτό ήταν που επεσήμανε στην ομιλία του ο κ. Βλαχογιάννης λέγοντας χαρακτηριστικά "Η Πύλη μίλησε" και όντως η Πύλη έδωσε το σύνθημα "Ο Βλαχογιάννης στη Βουλή".


Με τις παρουσίες τους ξεχώρισαν ο Πατέρας Λάζαρος, ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κουφογάζος, ο πρώην Δήμαρχος Πιαλείων και νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Πύλης κ. Μαράβας, οι πρώην Δήμαρχοι Πύλης κ.κ. Τσιούτσιας και Βασιλείου, ο Διευθυντής Δασών κ. Κουτσονάσιος, ο πρώην Δήμαρχος Χασίων κ. Κωστούλας και οι αντιδήμαρχοι Πύλης κ.κ. Κουτσονάσιος και Λαμπρογιώργος.


Στην ομιλία του η οποία διακόπηκε αρκετές φορές από τα χειροκροτήματα του κόσμου, ο κ. Βλαχογιάννης επιτέθηκε στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κατηγορώντάς την για ακυβερνησία και επέρριψε ευθύνες και στον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλο για το Μνημόνιο, όπως και στα άλλα μέλη της κυβέρνησης και υπουργούς οι οποίοι δεν διάβασαν τι υπέγραψαν.


Ο κ. Βλαχογιάννης κάλεσε όλους τους πολίτες να συστρατευθούν με τη Ν.Δ. τη μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο και την κρίση και να δώσουν το παρών στις εθνικές εκλογές της 6ης Μαϊου.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου